پس از حمایت های شرکت مجتمع جهان فولاد غرب در سالهای 1389 تا 1394 از ورزش، اینک شرکت ذوب آهن بیستون نیز به عنوان حامی ورزش و ورزشکاران وارد عمل شده است .
با قهرمانی کیانوش رستمی یکی از 8مدال طلای المپیک ریو که توسط کاروان ورزشی منا بدست آمده بود نصیب کیانوش رستمی گردید .
کیانوش رستمی کرمانشاه را در شمار استانهای دارنده مدال طلای المپیک ریو معرفی کرد و به همین دلیل مهندس جهانبخش شکری برای تجلیل و تقدیر از این قهرمان ارزنده جهان پیش قدم شد .
سالن انتظار کرمانشاه که توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای برگزاری مراسم تجلیل از قهرمان المپیک در اختیار شرکت ذوب آهن بیستون قرار گرفت محل همایشی با شکوه بود که با استقبال همشهریان عزیز و علاقمندان مواجه شده بود .
در مراسم تجلیل از کیانوش رستمی ابتدا ابراهیم رحیمی زنگنه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنان از قهرمان 85 کیلویی وزنه برداری المپیک ریو تجلیل نمود و وی را جزو افتخارات استان برشمرد . مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از مدیریت شرکت ذوب آهن بیستون و بخصوص جهانبخش شکری رئیس هیأت مدیره این شرکت بپاس اقدامات کم نظیر اجتماعی و فرهنگی اش تقدیر نمود و اظهار داشت گروه شکری نشان داده اند که همواره با سعه صدر خدمات ارزنده ای برای جامعه انجام می دهند که عامل مهمی در تشویق و ترغیب جوانان این خطه است .
مدیرکل ورزش و جونان نیز طی سخنانی از اقدام شرکت ذوب آهن بیستون تقدیر نمود . مجتبی جوهری در ادامه سخنان خود افزود که اقدام گروه شکری قابل ستایش است و نوعی امر به معروف به حساب می آید .
در این مراسم مهندس شکری نیز طی سخنانی اظهار داشت برای کیانوش رستمی و دیگر کیانوش ها که باعث افتخار استان می شوند هر اقدامی انجام دهیم ارزشمند است و وظیفه ماست که چنین الگوهای موفقی را به دیگر جوانان جامعه معرفی کنیم تا آنها نیز در این مسیر قدم بردارند و به راه خطا نروند تا انشاالله استان ما بتواند جایگاه شایسته خود را بازیابد مهندس شکری اظهار داشت همیشه گفته ام که ما خود را یک امانت دار می دانیم و امکاناتی را در که در اختیار داریم باید برای اعتلا جامعه مورد استفاده قرار دهیم .
در انتهای مراسم تندیس ویژه و جایزه نقدی کیانوش رستمی توسط رئیس هیأت مدیره شرکت ذوب آهن بیستون اعطاء گردید .
قبل از خاتمه مراسم البته قهرمان وزنه برداری جهان و المپیک کیانوش رستمی نیز طی سخنانی از حضور مردم تشکر کرد و از همت والای بزرگ مرد کرمانشاه و خانواده محترم شکری سپاسگزاری نمود و اظهار داشت مهندس شکری مرد بزرگ و قابل احترامی است و بنده به آشنایی و دوستی ایشان افتخار می کنم . کیانوش رستمی در ادامه اظهار داشت بنده طی تمرینات سختی خودم را به مرحله آمادگی 100درصد رسانیدم تا توانستم رکورد المپیک را ترقی دهم . بنده معتقدم که در استان کرمانشاه استعدادهای فروانی وجود دارد که می توانند در ورزش موقعیت های جهانی خلق کنند اگر مسئولین به موقع به آنها توجه کنند ما در المپیک های بعدی سهم بیشتری از مدالهای کسب شده خواهیم داشت بهرحال در این مراسم جمع کثیری از مسئولین و شخصیت های استان نیز حضور داشتند که دعوت شرکت ذوب آهن بیستون را اجابت فرموده و به مراسم برگزار شده رونق بخشیده بودند . از آنجا که بنده نویسنده این خبر سالها در کنار جهانبخش شکری حضور داشته ام کم نبوده اند اقدامات فرهنگی ، ورزشی و اجتماعی این کارآفرین نمونه کشور که در طی آنها هدف اصلی اش تشویق و ترغیب جوانان استان به کارهای علمی ، ورزشی ، فرهنگی ، تولیدی و …. بوده است . شکری از انسانهای خاص جامعه ماست و من که سالهای متمادی از نزدیکترین فاصله ممکن شاهد کارهای ارزنده او بوده ام گواهی می دهم که وی به شدت دغدغه جلوگیری از انحراف جوانان را دارد و از هر اقدام حتی پر هزینه ای برای رسیدن به هدف والای انسانی دریغ ندارد . جهانبخش شکری عقیده دارد که خرجهایی که برای پیشرفت جوانان در علم ، ورزش ، هنر ، فرهنگ و فن آوری می کنیم از نظر من هزینه نیست و من با شوق و اشتیاق بطور داوطلبانه این پرداخت ها را به عهده می گیرم و انتظار تعرف و تمجید و تقدیر هم از کسی ندارم .
نمیدانم شما انسانی با این طرز فکر را چگونه تعریف می کنید و چه نامی برای او بر می گزینید . انسانی را که در شبانه روز 17 ساعت کار می کند ، زحمت می کشد صبحانه و نهارش را با کارگران و کارکنان مجموعه تولیدی صرف می کند و بعد بخشی از حاصل این زحمت را بدون چشم داشت برای پیشرفت دیگران هزینه می کند و توقع بازگو کردن خدماتش را هم از هیچکس ندارد از نظر شما خواننده محترم چه نامی بر او مناسب است . شما به انسانی که می گوید منابع تولید که من بخشی از نیاز جامعه را با آنها می سازم و سعی می کنم محصولی استاندارد و ایمن و با کیفیت به مصرف کننده تحویل دهم فقط بعنوان امانت در اختیار من هستند . منابع مالی و امکانات موجود را باید بعنوان یک امانت دار در صحیح ترین وجه بکارگیرم و حق ندارم به عنوان مالک با عواید حاصل از آن به خواهش دلم رفتار کنم .
من این امکانات را تا آنجا که توان دارم در خدمت ایجاد شغل آبرومند برای جوانان بکار می گیرم . به این جوانان یاد می دهم که حق ندارد سرسری محصول نامرغوب تولید کنند .
به این جوانان می آموزم ک حاصل تلاش آنها تولید نامیده می شود و تولید کلید پیشرفت اقتصاد در هر کشور است و ما باید برای مصرف کنندگان عزیزمان بهترین را تولید کنیم حتی اگر حاشیه سوددهی را به کلی از دست بدهیم .
سود مجموعه تولیدی ما در جهت ایجاد یک واحد صنعتی مولد جدید بکار برده می شود تا نسل فردا را پس از فراغت از تحصیل به کار جذب کند .
خواننده محترم :شما برای چنین انسانی شریف ، پاک ، صادق ، پر تلاش ، کم ادعا ، و فارغ از ریا و تظاهر چه نامی برمی گزینید . من که از بجا آوردن حق مطلب عاجزم فقط می توانم برای چنین مرد شرافتمند بزرگی آرزوی توفیق کنم .
قلب بزرگ و دید وسیع و تحلیل اقتصادی ویژه ای می طلبد تا انسان فکر کند پول هدف نیست ، پول ابزاری است برای رسیدن به هدف ، پس برای جلوگیری از حیف و میل آن باید هدف را انسانی ، اجتماعی و اقتصادی انتخاب کرد تا عواید آن به رفاه عمومی کمک کند .
من بعنوان یک کارآموز از جهانبخش شکری به تجربه آموخته ام که ثروت خصوصی و رفاه عمومی مانعه الجمع نیستند بلکه می توانند نتیجه یک اقدام عاقلانه و صحیح اقتصادی باشند .
نویسنده: کیومرث ذوالفقاری